Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина, заједно са др Дагласом Џексоном, директором Пројекта C.U.R.E. и у пратњи Њ.Е. господина Кајла Скота, амбасадора Сједињених Америчких Држава у Србији, испоручила је медицинску опрему вредности више од 500.000 евра Клиничко-болничком центру Земун.

Learn more

Фондација Принцезе Катарине Карађорђевић и Комисија за хитну помоћ и опрему (Project C.U.R.E) из Колорада испоручили су данас медицинску опрему вредну више од 500.000 евра Клиничко-болничком центру Земун.

Сазнајте више

Добротворни бал за помоћ породилиштима КБЦ „Земун” и „Звездара”, као и аукција под називом „Време је за породицу” приређени су у Свечаној сали Скупштине града.

Сазнајте више

Уочи новогодишњих и божићних празника компанија Дунав осигурање поклонила је новогодишње пакетиће малишанима који се лече у Болници за педијатрију Клиничко-болничког центра Земун.

Сазнајте више

Компанија "Рома цомпанy" донирала је данас Клиничко-болничком центру Земун у Београду материјал из свог асортимана у вредности од 600.000 динара за реконструкцију дела те болнице.

Сазнајте више

Представници града Београда и општине Земун обишли су реновирана одељења у КБЦ „Земун“, у које је град уложио 163 милиона динара, и том приликом најавили скоро реновирање одељења педијатрије.

Сазнајте више

Шта им је потребније од лека? Колико њих је преживело захваљујући томе што су зиму провели у болници?

Сазнајте више

Никодијевић је казао и да земунска болница има довољно капацитета и кадра да у њој може да се уведе прво одељење за вантелесну оплодњу од свих београдских клиничких центара.

Сазнајте више

Свечаном академијом Клиничко-болнички центар Земун данас је обележио 230 година постојања. Свечаности је присуствовао велики број званица којима су уручене плакете и повеље.

Сазнајте више