РЕНОВИРАЊЕ ОДЕЉЕЊА ПЕДИЈАТРИЈЕ У КБЦ „ЗЕМУН“

Представници града Београда и општине Земун обишли су реновирана одељења у КБЦ „Земун“, у које је град уложио 163 милиона динара, и том приликом најавили скоро реновирање одељења педијатрије.

 

Реновирана одељења хематологије, ортопедије, дијализе и операционих сала КБЦ „Земун“ обишли су председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић, градски менаџер Горан Весић, председник општине Земун Дејан Матић.

Весић је том приликом рекао да је град у грађевинске радове уложио 123 милиона динара, а у опрему 40 милиона динара, наводећи да је то само наставак континуираног улагања у здравствене установе.

Весић је најавио да би већ следеће године могли да почну радови на реновирању одељења педијатрије, а које је у згради старој 100 година.

Никодијевић је истакао опредељење градске власти да улаже у побољшање здравствене услуге у Београду, а пре свега у клиничко-болничким центрима и домовима здравља.

- То је област за коју нећемо штедети паре -, поручио је Никодијевић и додао да ће град наставити са улагањима у КБЦ „Земун“, једном од четири стуба здравства у Београду.