"Roma company" донирала материјал за реновирање КБЦ Земун

Компанија "Рома цомпанy" донирала је данас Клиничко-болничком центру Земун у Београду материјал из свог асортимана у вредности од 600.000 динара за реконструкцију дела те болнице.

 

Уговор о донацији у КБЦ Земун потписали су директор те здравствене установе Драгош Стојановић и директор "Roma company" Немања Романдић у присуству председника општине Земун Дејана Матића.

Реновирање одређених делова болнице биће завршено до краја 2017. године.

Романдић је новинарима рекао да та компанија ове године обележава 25 година постојања и најавио наставак помагања локалним заједницама кроз пројекат "Ко кречи кућу лечи".

"Опредељење компаније је да помаже локалним заједницама. На тај начин смо направили договор са КБЦ Земун и донирали материјал из нашег асортимана", рекао је Романдић.

Матић је рекао да је задатак локалне самоуправе да води бригу о својим грађанима и позвао привреднике из Земуна да се прикључе општини у решавању проблема грађана.

"Ово је један од примера где се види да добра сарадња локалне самоуправе и привредника са једном општином даје резултат", казао је Матић.

Стојановић је изјавио да је донација "Roma company" веома значајна за КБЦ Земун, јер ће омогућити извођење техничких радова, инвестиционо одржавање и реновирање једног дела болнице.

"То ће направити боље услове рада медицинског особља", рекао је Стојановић и захвалио тој компанији, општини Земун и Министарству здравља.

Он је позвао све друштвено одговорне компаније да помогну у набавци апарата који недостају и потрошног материјала за болницу.

Преузето са www.beta.rs