Renoviranje odeljenja pedijatrije u KBC „Zemun“

Predstavnici grada Beograda i opštine Zemun obišli su renovirana odeljenja u KBC „Zemun“, u koje je grad uložio 163 miliona dinara, i tom prilikom najavili skoro renoviranje odeljenja pedijatrije.

Renovirana odeljenja hematologije, ortopedije, dijalize i operacionih sala KBC „Zemun“ obišli su predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević, gradski menadžer Goran Vesić, predsednik opštine Zemun Dejan Matić.

Vesić je tom prilikom rekao da je grad u građevinske radove uložio 123 miliona dinara, a u opremu 40 miliona dinara, navodeći da je to samo nastavak kontinuiranog ulaganja u zdravstvene ustanove.

Vesić je najavio da bi već sledeće godine mogli da počnu radovi na renoviranju odeljenja pedijatrije, a koje je u zgradi staroj 100 godina.

Nikodijević je istakao opredeljenje gradske vlasti da ulaže u poboljšanje zdravstvene usluge u Beogradu, a pre svega u kliničko-bolničkim centrima i domovima zdravlja.

- To je oblast za koju nećemo štedeti pare -, poručio je Nikodijević i dodao da će grad nastaviti sa ulaganjima u KBC „Zemun“, jednom od četiri stuba zdravstva u Beogradu.