Press clipping

Obeležen dan medicinskih sestara u KBC Zemun

Povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara, danas je u KBC Zemun održana je svečanost i tom prilikom dodeljene su zahvalnice najboljim medicinskim sestrama iz ove ustanove.

Proširuje se KBC Zemun - za 2.500 kvadrata

Kliničko-bolnički centar "Zemun" će uskoro povećati prostorne kapacitete za novih 2.500 kvadrata, nakon otkupa zdanja Samostana sestara Milosrdnica svetog Vinka Paulskog.

MINISTAR LONČAR U KBC ZEMUN Od januara zapošljavanje novog osoblja!

Кliničko-bolnički centar "Zemun" dobio je angio salu za kombinovanu dijagnostiku i intervencije na krvnim sudovima i novi multislajsni skener.

LONČAR U KBC ZEMUN: Već je spašen jedan život u angio sali, od januara i zapošljavanje novog osoblja

KLINIČKO-bolnički centar "Zemun" dobio je angio salu za kombinovanu dijagnostiku i intervencije na krvnim sudovima i novi multislajsni skener.

Prof. dr Dejan Stevanović: U KBC Zemun imamo 400 hitnih pacijenata dnevno

O situaciji u jednoj od retkih bolnica koja nije u kovid sistemu, KBC Zemun, ovog jutra u Uranku“ na televiziji K1 govorio je upravnik Klinike za hirurgiju prof. dr Dejan Stevanović. 

Odlikovanja za zaslužne pojedince i institucije – zahvalnost onima koji se bore za živote građana

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, predsednik Aleksandar Vučić dodelio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.

Veliki jubilej KBC Zemun: Četiri decenije službe ORL

Kliničko-bolnički centar Zemun svečano obeležio veliki jubijej - 40 godina postojanja Službe za uho, grlo i nos. Ovde je još 1904. godine urađena prva operacija preloma vilice na Balkanu

Vučić u KBC Zemun: zdravstvo je srce našeg društva

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je rekonstruisane i novoopremljene prostorije Kliničko-bolničkog centra Zemun. Zdravstvo je srce našeg društva, poručio je predsednik.

PODVIG ZEMUNSKIH LEKARA Prvi put uklonili tromb iz mozga

U Kliničko-bolničkom centru Zemun u Beogradu lekari su po prvi put odstranili tromb iz krvnih sudova mozga, i to kod pacijenta koji je nedavno imao dve operacije na otvorenom srcu.

Bal za porodilišta KBC „Zemun” i „Zvezdara”

Dobrotvorni bal za pomoć porodilištima KBC „Zemun” i „Zvezdara”, kao i aukcija pod nazivom „Vreme je za porodicu” priređeni su u Svečanoj sali Skupštine grada.

Iz dunav osiguranja novogodišnji paketići deci u kbc zemun

U okviru tradicionalne akcije ta kompanija četvrtu godinu zaredom poklanja novogodišnje paketiće deci koja borave u ustanovama širom Srbije, a vrednost ovogodišnje donacije je oko sedam miliona dinara.

Roma Company donirala materijal za renoviranje KBC Zemun

Kompanija "Roma company" donirala je danas Kliničko-bolničkom centru Zemun u Beogradu materijal iz svog asortimana u vrednosti od 600.000 dinara za rekonstrukciju dela te bolnice.

Odeljenje za vantelesnu oplodnju u KBC „Zemun“

Nikodijević je kazao i da zemunska bolnica ima dovoljno kapaciteta i kadra da u njoj može da se uvede prvo odeljenje za vantelesnu oplodnju od svih beogradskih kliničkih centara.

KBC Zemun dobio novu medicinsku opremu: donacija vredna više od 500.000 evra!

Fondacija Princeze Katarine Karađorđević i Komisija za hitnu pomoć i opremu (Project C.U.R.E) iz Kolorada isporučili su danas medicinsku opremu vrednu više od 500.000

Proslavljeno 230 godina KBC „Zemun“

Svečanom akademijom Kliničko-bolnički centar Zemun danas je obeležio 230 godina postojanja. Svečanosti je prisustvovao veliki broj zvanica kojima su uručene plakete...