Roma Company donirala materijal za renoviranje KBC Zemun

Kompanija "Roma company" donirala je danas Kliničko-bolničkom centru Zemun u Beogradu materijal iz svog asortimana u vrednosti od 600.000 dinara za rekonstrukciju dela te bolnice.

 

Ugovor o donaciji u KBC Zemun potpisali su direktor te zdravstvene ustanove Dragoš Stojanović i direktor "Roma company" Nemanja Romandić u prisustvu predsednika opštine Zemun Dejana Matića.

Renoviranje odredjenih delova bolnice biće završeno do kraja 2017. godine.

Romandić je novinarima rekao da ta kompanija ove godine obeležava 25 godina postojanja i najavio nastavak pomaganja lokalnim zajednicama kroz projekat "Ko kreči kuću leči".

"Opredeljenje kompanije je da pomaže lokalnim zajednicama. Na taj način smo napravili dogovor sa KBC Zemun i donirali materijal iz našeg asortimana", rekao je Romandić.

Matić je rekao da je zadatak lokalne samouprave da vodi brigu o svojim gradjanima i pozvao privrednike iz Zemuna da se priključe opštini u rešavanju problema gradjana.

"Ovo je jedan od primera gde se vidi da dobra saradnja lokalne samouprave i privrednika sa jednom opštinom daje rezultat", kazao je Matić.

Stojanović je izjavio da je donacija "Roma company" veoma značajna za KBC Zemun, jer će omogućiti izvodjenje tehničkih radova, investiciono održavanje i renoviranje jednog dela bolnice.

"To će napraviti bolje uslove rada medicinskog osoblja", rekao je Stojanović i zahvalio toj kompaniji, opštini Zemun i Ministarstvu zdravlja.

On je pozvao sve društveno odgovorne kompanije da pomognu u nabavci aparata koji nedostaju i potrošnog materijala za bolnicu.

Preuzeto sa www.beta.rs